2016-05-23 16:14:25• hírek • Választási hirdetés

A pince vízzel, a padlás igéretekkel van tele

Játszóteret, jobb járdákat, átláthatóbb és olcsóbb közszolgáltatásokat, biztonságosabb és gyorsabb közlekedést - sorolják az RMDSZ politikusaival szembeni elvárásokat a lakosok. Mint azt a szatmárnémetiek hetek óta tapasztalják, Kereskényi Gábor, az RMDSZ-es városi tanácsosjelöltek, valamint az önkéntesek folyamatosan róják a város utcáit, háztól házig, embertől emberig járva szólítják meg a szavazókat. A város minden lakónegyedében panaszkodnak az emberek a járdák állapotára, a közlekedésben tapasztalható fejetlenségre, valamint a közigazgatás és közszolgáltatások működésére.

A Pálfalvai útra gyalogátjárót kérnek a lakosok. Felhívták a jelöltek, illetve önkéntesek figyelmét arra, hogy a Clabucet sétányon a tömbházak pincéi tele vannak vízzel, arra, hogy a Május 14. negyedben sürgősen kezdeni kellene valamit a hajléktalanszállóval, a Petuniei utcai kazánházzal, de szükség lenne játszótérre is.

Az ócskasori beszélgetésekből kiderült, hogy a piac minden látogatója egybehangzóan jobb körülményeket szeretne. A kisgyerekes anyukák pedig jobb minőségű járdákat szeretnének, hiszen a jelenlegieken lehetetlen, vagy nagyon nehézkes végigtolni egy-egy babakocsit.

A személyes beszélgetések során a lakosok egybehangzóan jelzik, hogy elegük van az ígéretekből, megvalósítható terveket akarnak látni, hiszen az előző négy év tapasztalatai után nem hagyják magukat becsapni még egyszer.

„Többször mondtam, én a kézfogásos RMDSZ-ben hiszek, ezért nagyon örvendek annak, hogy a mostani kampány nem a plakátok áradatáról, hanem a személyes találkozásokról szól. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy engem és csapatomat is ismernek a helyiek. Mi mindig is másfajta kommunikációt folytattunk, hiszen alpolgármesterként és parlamenti képviselőként is nyitva volt az ajtóm a lakosok előtt. Jó érezni a szatmáriak bizalmát", hangsúlyozta Kereskényi Gábor, az RMDSZ szatmárnémeti polgármesterjelöltje.

(x)

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: